Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Paul Smith en de fles die je zou willen stelen!

Door Tiany op 21.09.2009

Mooi geordend staan ze in mijn keuken...de very fahionabele flesjes van Evian! Eerst was er Christian Lacroix, vervolgens stak Jean Paul Gaultier Evian in een gestreept jasje en nu zorgt de über sympathieke Britse ontwerper Paul Smith voor de alom bekende Paul Smith touch...Stripes it is, maar dan uiteraard met de nodige kleurtjes. Ook de kroonkurken zullen in 5 verschillende kleuren op de markt gebracht worden, dit betekent dat je in feite 5 flessen zal moeten aankopen en in mijn geval is het een goede reden om een nieuw schap in de keuken te plaatsen ;o)

De Evian by Paul Smith fles werd gemaakt uit gerecycleerd glas en organische verf, wat we uiteraard heel erg eco friendly vinden...

Voor wie graag zo'n exemplaar in huis haalt is het nog even wachten, want deze collector's item zal rond de periode van de feestdagen te koop zijn in de supermarkten.

page loaded