Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Justin opent William Rast pop-up

Door Angelique op 17.09.2009

WR_550x400_justin_trace  
Justin Timberlake en William Ras co-founder én goede vriend Trace Ayala

William Rast is het label van superster Justin Timberlake en biedt naast een denimlijn ook een cosmopolitan collectie voor hem en haar. Mr. Sexyback wil komend seizoen als fashionicon met o.a. het maatpak hoge toppen scheren. Voor het ontwerpen krijgt Justin hulp van zijn beste vriend Trace Ayala. Het celebfashionbrand doet het bijzonder goed want Justin en Trace openden gisteren bij SAKS 5 th Avenue in New York een eerste William Rast pop-up store. 

WR_550x400_anna_justin  
Melanie Oudin, Justin, Timberlake, Madame Vogue Anna Wintour & Steve Sadove, CEO of Saks 5th

WR_550x400_podium  
Uiteraard heeft Belmodo.tv hier in ons klein Belgenlandje als eerste de pics! Thanx Mister Timberlake en fotograaf Frank Micelotta.

Waarom is William Rast hot & happening? Het is nog maar met mondjesmaat te koop bij ons, o.a. bij Privilege in Antwerpen en bij Histoire de Femmes in Mechelen, het is een zeer mooie collectie en prijs kwaliteit zit goed. Wij zijn fan, ook wel van Mister Sexyback himself natuurlijk!

page loaded