Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Who What Wear

Door Patricia op 17.09.2009

Op een dag betrapten Katherine Power en Hillary Kerr zichzelf erop dat ze roddelbladen kochten en celebblogs afschuimden gewoon om te weten welke kleren hun favo celebs aanhadden. Eigenlijk wilden ze wél de foto's en niet de roddels, dus ze dachten: er moet een betere manier bestaan om aan deze info te raken en creëerden die vervolgens zelf. Who What Wear werd geboren, dé fashionsite die de rode loper en de runway vertaalt voor "de gewone mens", aka diegenen onder ons die Rachel Zoe niet kunnen inhuren. De site focust (sorry guys) enkel op de ladies...

Katherine en Hillary, die voor ze met hun eigen project begonnen werkten voor onder andere Nylon en Elle, gaan er prat op dat ze enkel positieve info online zetten, geen celeb bashing dus! Belmodo.tv loves the positive vibe! Je kan op de website niet enkel terecht voor gefundeerde uitleg bij red carpet-looks (who what wear legt echt uit waarom het werkt), bij Who What Wear TV leggen de twee fashionista's je tot in de details uit how to dress for an occasion. Een zomerse bbq of meeting the parents? Zeker een kijkje nemen op deze website!

De ladies hebben onlangs een boek uitgebracht, en je raadt het goed, dat ligt intussen al bij ons in de boekenkast. Terwijl andere stijlbijbels niet altijd high fashion zijn, is dit boek dat zeker wel, zonder te negeren dat niet alles voor iedereen is. Van het zoeken naar een celebrity twintot het loslaten van overdone trends, dit boek is de ideale houvast voor elke vrouw!

page loaded