Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

JBC strikt Naomi Campbell

Door Tiany op 15.09.2009

Ohhh My God!!!!! De Belgische winkelketen JBC blijft verrassend uit de hoek komen en daar houden we uiteraard van! Vorig jaar pakten ze uit met het programma De Designers en nu gaan ze wel degelijk een stapje verder... voor hun nieuwste reclame campagnes wisten ze niemand minder dan Naomi Campbell te strikken om in very lovely JBC creaties volledig uit de bol te gaan. In de spots zullen we niet alleen een dansende Naomi aan het werk zien maar ook enkele ontwerpers van JBC. Voor de beaumonde party commercial werd La Campbell overgevlogen in een privé-jet en zo zie je maar dat onze Belgische mode het echt wel goed doet ;o)  

Voor de soundtrack werden de beats van Grace Jones (Strange I've seen that face before) geremixt door Buscemi en het geheel werd opgenomen in een huis van architect Victor Horta. Naomi & JBC zijn vanaf zaterdag 3 oktober in Vlaanderen op tv te zien en je kan ze zeer binnenkort op www.jbc.be bewonderen.

naomi_jbc_01


page loaded