Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Garance Doré over The Sartorialist: melts our hearts

Door Patricia op 14.09.2009

Dat the Sartorialist geliefd is bij de redactie van Belmodo.tv is geen geheim. Daarom pikte ik zijn boek op bij Colette toen ik onlangs in Parijs was. Ik mag al zijn foto's op het web dan al gezien hebben, maar dat boek moest en zou ik hebben. Met pijn in het hart vernam ik dat de dag nadien Mr. Scott himself bij Colette zou komen signeren, net op het moment dat de Thalys me terug zou voeren naar Brussel. Het boek heb ik sindsdien al iedere dag vastgepakt en ook al heb ik het al van voor naar achter doorbladerd kan ik het niet loslaten.

Rond die tijd schreef Frans fotograaf/ illustrator/ blogster Garance Doré een artikel over The Sartorialist, waarin zij over haar persoonlijk contact met Scott Schuman vertelt. Het artikel is zo mooi, dat we niet anders konden dan het jullie aanraden. Enjoy.

sartorialist3

page loaded