Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nieuw YSL Manifesto 2009

Door Michael op 11.09.2009

ysl1sm yslmanifesto1
YSL-s-Manifesto_article_full christy_turlington_yves_0609

Op zaterdag 12 september zullen meer dan 500.000 exemplaren van Yves Saint Laurent's Manifesto worden uitgedeeld in het centrum van Hong Kong, Tokyo, Seoul, New York, Milaan en Londen. De eersten krijgen daar bovenop ook een gratis Christy Turlington Tote met daarop een omgekeerde Christy vervlochten in het YSL logo. De vorige jaren stonden o.a. Kate Moss & Naomi Campbell op de tote.

Yves Saint Laurent publiceert al sinds 2007 twee maal per jaar het Manifesto. Dit jaar gaat hij trouwens de ecologische toer op door het Manifesto met ecologische inkt op gerecycleerd papier te drukken.

Voor wie niet toevallig in 1 van bovenstaande steden vertoeft, kan voor de eerste keer terecht online. Het manifesto zal ook op het worldwideweb te downloaden zijn. De tas is spijtig genoeg niet te verkrijgen via de site, daarvoor zal je snel richting Parijs moeten trekken. Nummers van de voorbije jaren kan je ook online bekijken. Wil je het Manifesto bekijken, klik dan hier!

page loaded