Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

20 kaarsjes voor Bellerose

Door Tiany op 11.09.2009

bellerose_10 bellerose_11

Mijn liefde voor "evergreens" is grenzeloos, omdat je klassieke stukken steeds opnieuw kan heruitvinden en stylen naar wens met de must-have trends van het moment....en als er één merk is dat al 20 jaar garant staat voor klassiekers dan is dat ongetwijfeld Bellerose! 

bellerose_09 bellerose_08
bellerose_07 bellerose_06

Gisterenavond vierde dit Belgische brand dan ook zijn 20 jarig bestaan samen met een unieke mix van vrienden, heel wat beautiful people, heel veel ruitjes, pers en trouwe klanten. Voor de gelegenheid werd de Drukkerijstraat in Antwerpen (vlak aan de Modenatie) afgesloten en afgeschermd met de nodige dozen, binnenin de barricade van dozen werden we na de nodige drankjes & pretzels uitgenodigd om plaats te nemen op een van de talrijke banken, waar we vervolgens getuige waren van een uiterst originele show. Niet alleen de Bellerose styling zorgde voor verwondering, maar ook de casting van modellen dat vooral bestond uit mensen zoals jij en ik -weliswaar overgoten met een heerlijke rock n' roll saus- blijft in mijn ogen memorabel en echt heel erg Bellerose! 

bellerose_03 bellerose_05
bellerose_13 bellerose_04

De Bellerose combinaties waren preppy chic en met de nodige "edge" en dat was ruimschoots voldoende om mij te overtuigen van een regelmatiger bezoek aan de shop die er trouwens helemaal mag wezen! Want ook voor het 20 jarig bestaan heeft de brand beslist om zich in een volledig nieuw pand te installeren waar de mannen- en vrouwencollecties gepresenteerd worden in wederom een edgy interieur voorzien van het nodige hout en de juiste dosis bakstenen. Kortom check it out en haal de nodige Bellerose klassiekers zonder twijfelen in huis.  

bellerose_01 bellerose_02

page loaded