Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cédric Charlier creatief directeur Cacharel

Door Michael op 10.09.2009

cacharel IMG_4375.JPG
IMG_4173.JPG IMG_4363.JPG

Belgisch stylist Cédric Charlier is verkozen tot de nieuwe creatief directeur van het Franse modehuis Cacharel. Op zaterdag 3 oktober tijdens de Parijse modeweek presenteert Charlier zijn eerste collectie. Charlier is afgestudeerd aan de Brusselse modeacademie La Cambre. Zijn eerste werkervaring deed hij op bij Céline, Michael Kors, Jean Paul Knott en Lanvin.

Na het vertrek van het ontwerpersduo Kishimoto & Eley vorig jaar, wou algemeen directeur Marc Ramanantsoa geen individuen meer tot sterdesigner maken. Toch lijkt het alsof Ramanantsoa met een nieuwe creatieveling aan het hoofd het merk een nieuw elan wil bezorgen.

Cacharel zit in een diepe crisis. Dit jaar moet het modehuis een herstructurering doorvoeren en heel wat jobs sneuvelen. Cacharel hoopt om tegen 2011 opnieuw winstgevend te zijn.

page loaded