Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nog meer SATC II looks

Door Tiany op 08.09.2009

Yeah babies, de Carrie Bradshaw stylings bereiken weer onze virtuele postbus en uiteraard vinden we het zeer belangrijk om de af en toe wel crazy outfits van styliste Patricia Fields met jullie te delen... kwestie van nog meer inspiratie te hebben.

sjp_02 sjp_04

sjp_05 sjp_06

Blijkbaar heeft Patricia Fields ook een beetje last van de recessie wat de stylings betreft, want we betrapten SJP in een outfit dat al eerder werd gebruikt in de afleveringen....of zou dit gewoon gaan om de "prijsvraag" met een kast Louboutins als inzet?!

sjp_07  deze look werd al eerder gebruikt...

Geweldig nieuws voor onze Belgische designers, want na lady Obama - die gespot werd in Martin Margiela shoes- is ook Sarah Jessica Parker een fan van Belgisch schoeisel...na haar uurtjes op de set spotten we de lady op de geweldig lace-up sandalen van Ann Demeulemeester!!! You go girl!

sjp_01 sjp_08

page loaded