Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Paper Heels by Ndeur

Door Michael op 07.09.2009

IMG_7458 IMG_7441
IMG_7434 IMG_7513

Na de papieren jurken voor de tentoonstelling van Paper Fashion in Antwerpen is het tijd om even stil te staan bij Paper Heels. Echte papieren schoenhielen gemaakt door Ndeur. Ndeur is een graphic design studio uit Toronto, Canada. De studio wordt gerund door de Franse artiest & designer Mathieu Missiaen. Mathieu is vooral bekend geworden door zijn customized shoes. Maar wat nog verbazingwekkender is, zijn z'n creaties met papier. De papieren hieltjes zijn gemaakt in samenwerking met het duo van Make a proper World. Verder maakt hij ook nog heel wat papieren accessoires.

Voor meer informatie surf je best naar hun website!

IMG_7329 IMG_7385  

page loaded