Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vuitton in boekvorm

Door Michael op 06.09.2009

louis-vuitton-art-fashion-and-architecture-book-1 louis-vuitton-art-fashion-and-architecture-book-2-600x336
louis-vuitton-art-fashion-and-architecture-book5 louis-vuitton-art-fashion-and-architecture-book4

Een goed boek is énorm te pruimen en als het hoofdthema fashion, fashion, fashion is dan ben je zeker aan het juiste adres! Modehuis Louis Vuitton en uitgeverij Rizzoli werken samen aan een boek voor Arts, Fashion & Architecture

Het boek zal alles laten zien over de recentste samenwerkingen die Louis Vuitton heeft kunnen realiseren met internationale kunstenaars, designers, architecten, fashion designers en fotografen. Je zal een duidelijk beeld krijgen hoe Vuitton de hedendaagse kunst ziet en benadert. De luxe-edition is van de hand van Tajashi Murakami en zal vanaf september 2009 wereldwijd exclusief te koop zijn in alle Vuitton boetieks. 

Het literaire pareltje is te shoppen voor een 125 euro. Ofwel surf je naar Louis Vuitton online, ofwel moet je naar de Louis Vuitton boetiek in Brussel, Boulevard de Waterloo 59/60 in Brussel.

Maak plaats op je koffietafel, voor dit ultiem " LV"-boek!

page loaded