Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Miss Fashion Rihanna

Door Angelique op 05.09.2009

Ja het is nogal iets met die celebs die een en al fashion zijn. Ook niet moeilijk als je miljoenen euro's of dollars verdient natuurlijk maar jaloersheid is geen trek van Belmodo.tv! No way, het is gewoon top op bij de sterren te zien hoe we er zelf, in een goedkopere versie dan, willen bij lopen ;o)

Rihanna is hier ongetwijfeld naast Madonna, Miss Queen of Pop (lees fashion) én 1st Lady of Pop (lees opnieuw fashion) Lily Allen ook een pop- én fahionklepper! Check hier haar recentste clip 'Run This Town' (vet nummer trouwens) samen met Jay Z en Kanye West en je weet meteen wat we bedoelen.

Miss Fashion Rihanna lanceert opnieuw de lingerietrend, beetje koud in de winter, toegegeven, maar wel supersexy en inspirerend, toch? Wat dan wel een absolute must-have is als je Rihanna's look bekijkt : de military jacket. Belmodo.tv draagt er al eentje met pofmouwen! En vergeet niet, net zoals Rihanna over-the-knee boots mét hotpants te scoren dit seizoen!

En wat die supercoole bril betreft! Wij zijn supernieuwsgierig van welke designer dat komt, zou het een Christophe Coppens zijn...?
Mocht iemand het weten, tell us!

page loaded