Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

First Lady Obama & her Martin Margiela shoes

Door Lies op 05.09.2009

So she really does know fashion! Toen Michelle Obama deze week thuiskwam van een tripje met het hele gezin, stapte ze het vliegtuig af met een paar sandaaltjes van onze Belgische trots Martin Margiela. Het mag eens een keer wat anders zijn dan Louboutins, Jimmy Choo's of Manolo Blahnik's, niet?

Miss Obama koos weliswaar voor en zeer casual, comfortabel paar, maar hey, je kan niet altijd op torenhoge heels rondhossen hé! Belmodo.tv houdt in ieder geval wel van dit paar assymetrische lederen sandaaltjes, en het bewijst nog maar eens dat wij in ons klein belgenlandje huge internationaal gerenommeerd talent hebben, as if we didn't know that yet!

mich2 mich_1

page loaded