Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion for Tealovers

Door Michael op 05.09.2009

media_xl_1130717 TFT-01
media_xl_1130719 TFT-02

Ben je helemaal gek van thee? Kan je ongelooflijk genieten van een exotisch aroma van de klassieker onder de theemakers Twinings? Dan moet je absoluut blijven verder lezen! Want in alle domeinen worden samenwerkingen met de fashion industry opgezet, maar deze had ik zeker niet zien aankomen. Sinds kort is er fashion voor de theeliefhebbers! Met de t-shirts Tea For Two van het Italiaanse brand Vintage 55 krijg je het beste van de thee mixed met mode. De t-shirts zijn namelijk geparfumeerd met de geuren van de theevarianten Prince of Wales, Earl Grey, Lady Grey, English Breakfast en Darjeeling. Alle varianten zijn afkomstig van de Britse Twinings familie die al jaren thee fabriceert.

De t-shirts zijn mooi en ultravrouwelijk met hippe retroprints. Leuk detail is dat de labels simpele theezakjes zijn. Voor de prijs van 78 euro kan je al een exemplaar op de kop tikken!  Meer info krijg je op het telefoonnummer 03/231.98.78. 

lady_gaga_brings_her_teacup_everywhere_o gaga_380_785503a

Benieuwd of Lady Gaga al een exemplaar in huis heeft?! wink

page loaded