Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Madonna kiest Balmain voor clip Celebration

Door Michael op 03.09.2009

madonna_balmain_celebration madonna-balmain-celebration
madonna_balmain madonna-balmain

Madonna kiest voor Balmain in haar nieuwe videoclip van Celebration. Balmain is al enkele seizoenen één van de grootste sensaties in fashion city, dus niet te verwonderen dat de Queen of Pop kiest voor het hippe brand. Het heerlijke jurkje combineert Madge met de Supra Fifre hoge lieslaarzen van Christian Louboutin. Naast een schitterende Balmain creatie, staat Madonna's lichaam op scherp. De 51-jarige zangeres heeft duidelijk serieus getraind voor de video, wat een wereldtournee allemaal niet met zich meebrengt! Ben je zot van het Balmain strasskes kleedje, hou Zara en Mango in de gaten want de goedkopere versie zal je zeker in hun winkelrekken vinden dit najaar!

Celebration is de nieuwste single en voorbode voor het gelijknamige album. Het album wordt een Greatest Hits plaat met heerlijke meezingers als Hung Up, Music, Holiday, Everybody, La Isla Bonita, Vogue, 4 Minutes en zoveel meer. Het album zal bestaan uit 2 cd's en is ook verkrijgbaar met een dvd er bij. Die bevat videoclips die nog nooit zijn uitgegeven als Into The Groove & Give It To Me. Ook krijg je een kleine flash back met never seen before footage van Justify My Love. Officiële release staat gepland op 28 september, dus aankruisen in je agenda is de boodschap!

christian-louboutin-supre-fifre-thigh-high-corset-boots-black dress-balmain

Leuke extra's aan de Celebration videoclip zijn de cameo van haar eigen dochter Lourdes en haar eigen toy boy Jesus. De voorbije weken zijn verschillende teasers en promovideos de wereld ingestuurd, hieronder kan je deze allemaal bekijken net als de volledige allernieuwste videoclip van Celebration!

Voor de volledige nieuwe videoclip, klik hier!

page loaded