Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

SATC part II: de eerste pics!

Door Tiany op 02.09.2009

September is nog maar pas van start gegaan en niet alleen de schoolgaaande jeugd is erin gevlogen maar ook de ladies van Sex And The City en hun volledige crew. Inderdaad! Mrs Big en co zijn weer aan het werk geslagen voor de sequal van dé film waar wij fashionista's van dromen.... en daarom heeft Belmodo alvast voor jullie de eerste beelden van een SJP at work. Zoals gewoonlijk ziet ze er weer geweldig uit en zorgde styliste Patricia Field voor een Rachel Zoe-achtige look in een jaren '70 jersey jurkje en bling bling accessoires. La Bradshaw wisselt deze keer haar Manolo's in voor blinkende Louboutin's en haar hand is gekluisterd aan een geweldige Chanel clutch!

satc_part_II_01 satc_part_II_02            

page loaded