Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Olsen twins go Alice in Wonderland

Door Patricia op 01.09.2009

Nu is Belmodo.tv totaal vóór fun with fashion maar bij dit fenomeen trekken we de wenkbrauwen toch even hoog op. De Olsen twins doken vorige week op bij de launch van de Opening Ceremony shop in Tokyo met nogal bijzondere hoofddeksels: muizen- en konijnenoortjes. Akkoord, when in Japan kan een mens al eens harajukugewijs zot doen, maar we hadden deze outfit toch geslaagder gevonden zonder oortjes.

Eerder werd ook al Madonna gespot met rabbit ears van Louis Vuitton die ze ook al in de campagne droeg en die als je het ons vraagt meer op een uit de hand gelopen strik lijken. Mooi in de campagne, not so much op de rode loper. Hoewel we Marc Jacobs zowat adoreren: het is niet omdat het duur is dat het ook goed is. Zo zouden de oortjes van Maison Michel die de Olsens droegen zo'n 450 Dollar per stuk kosten. Wij houden deze trend in gedachten tot carnaval.

Olsen1 Madge1_copy

page loaded