Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Olivier Theyskens brengt boek uit

Door Lies op 01.09.2009

Olivier Theyskens mag dan wel nog aan het bekomen van zijn redelijk dramatische vertrek bij modehuis Nina Ricci, hij lijkt zijn tijd toch nuttig door te brengen. In januari verschijnt immers het eerste boek van onze landgenoot. Het 186 pagina's tellende boek krijgt de titel 'The other side of the picture' en is ontstaan uit een samenwerking tussen de ontwerper en fotograaf Julien Claessens. Die laatste is bijzonder getalenteerd in het schieten van 'backstage material', en voor Theyskens deed hij dat dan ook al gedurende 10 jaar. Er zijn op die tijd dus ongetwijfeld heel wat interessante en mooie beelden vastgelegd. Wij zijn alvast benieuwd! 

'The other side of the picture' belooft dus een artistiek boek te worden waarin je heerlijk kan bladeren en een glimp kan opvangen van de al dan niet glamoureuze wereld achter de schermen van fashionland! 

1Cover 1olli

page loaded