Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Miss Piggy in Marc Jacobs

Door Angelique op 31.08.2009

MissPiggy2 muppets
anthnewstuff11aa marcjacobs_tattoosrollingstone

Marc Jacobs heeft een nieuwe muze ... no ... no ... no it's not Tiany, maar Miss Piggy. De very famous varkensvrouw uit de tv-serie The Muppet Show heeft de eer om als eerste rond te lopen in de nieuwste Marc Jacobs collectie spring/summer 2010. 

Miss Piggy zelf is niet aan haar proefstuk toe, eerder zat ze front row tijdens de NY Fashion Week in 2005 bij shows van Julian McDonald en Heatherette. Ook heeft ze haar eigen parfum en tekende ze ooit haar eigen favo sneaker voor Nike. 

Dat The Muppets extremely hot zijn merk je duidelijk bij heel wat fashion designers. Jean Charles de Castelbajac bracht in z'n laatste herfst/winter-collectie ode aan haar Muppetvrienden. Remember Lady Gaga haar Kermit de Kikkeroutfit? Welja .... JC de Castelbajac natuurlijk!

I think one day ... Miss Piggy will rule the world? Don't you?:-)

page loaded