Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

La Beckham fall/winter 2009

Door Tiany op 31.08.2009

We gaan nog van La Beckham moeten beginnen houden! Niet alleen omdat ze de meest onwaarschijnlijke collectie Birkin & Kelly bags van Hermès heeft en omdat ze alle Balmain van de wereld kan betalen, maar wel degelijk om haar collectie to-die-for jurkjes! Vorig seizoen wist ze ons hartje al te veroveren met haar aansluitende kleedjes en wederom zouden we de "mysterieuze" winnaar willen zijn van Euro Millions om de Victoria stukjes stof te kunnen betalen en allemaal integraal in onze kast te zien hangen! Leuk is ook de reclame campagne die ze weer heeft laten maken ter promotie van haar jurkjes - wat in feite niet nodig was geweest gezien haar collectie vorig seizoen in no time was uitverkocht.... 

page loaded