Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New hot brand: Uterqüe!

Door Lies op 29.08.2009

2UT 3UT

Fijn nieuws ladies: De Inditex-groep, het succesvolle bedrijf achter o.a. Zara, Massimo Duti en Pull&Bear, voegt een gloednieuwe keten toe aan haar lijstje. De shop luistert naar de naam Uterqüe, wat zoveel betekent als -jaja, we zijn het gaan opzoeken!- 'beiden'. Waarop dat slaat blijft voorlopig een raadsel, aangezien ik niet de indruk heb dat ze bij Uterqüe ook iets te bieden hebben aan mannen. Nu geef ik wel toe dat mijn gretige ogen nogal gemakkelijk enkel fashion voor de ladies spotten, en de rest negeren...Je vindt in deze shop zowel een selecte kledinglijn als veel accessoires, wat misschien die 'beiden' kan verklaren...

Bij Uterqüe vind je lots and lots of accessories, en very nice ones ook! Armbanden, halskettingen, ringen, zonnebrillen, ceintures...stuk voor stuk echte eyecatchers. En het ziet er allemaal allesbehalve cheap uit. Maar Belmodo.tv was vooral onder de indruk van de prachtige schoenen en handtassen, in de mooiste materialen en kleuren. Ook de de selecte kledinglijn maakt van Uterqüe echt een absolute hotspot: vaak nogal sobere, eenvoudige lijnen, maar in fantastische en vooral kwaliteitsvolle stoffen: wij zagen oa een prachtige lederen rok in crème en een héérlijk daim jurkje.

Uterqüe is er voor gesofisticeerde dames, die er graag goed uitzien, zonder daarbij ongelooflijke budgetten op te souperen. Voorlopig vind je Uterqüe in de luchthaven van Zaventem (achter de douane wel, damn it!), en in de Huidevetterstraat 36 in Antwerpen. Een volwaardige shoprepo krijg je very soon!

4UT 5UT

page loaded