Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Topshop & Kate & Christopher Kane

Door Tiany op 26.08.2009

De samenwerkingen zijn de wereld nog niet uit en gelukkig blijven mainstream shops het doen met fashion designers en modellen! Aangezien Topshop nu ook levert in België is het een absolute must dat we even rapporteren over wat er dit najaar chez Topshop te koop zal zijn. 

Laten we daarom beginnen met weer een collectie Kate Moss. De lady zorgt ook dit najaar voor de nodige must-haves geheel in eigen Moss stijl. Naar goede traditie showt la Kate haar eigen creaties in de najaarscampagne en uiteraard ziet ze er weer mega HOT uit. Belmodo.tv favoriet is ongetwijfeld de zwarte 3/4 overall...bij deze ben je dus op de hoogte dat je begin september je "tante Visa" in de aanval moet houden!

topshop_najaar_02 topshop_najaar_01 topshop_najaar_03

Vers van de pers is de samenwerking met de Britse ontwerper Christopher Kane en ook daar zijn we zeer blij om! De Christopher Kane collectie zit boordevol leuke jurkjes in felle kleurtjes, maar ook bomvol rock n' roll outfits overwegend in zwarte tinten en voorzien van de nodige perforaties (ook een zeer grote trend dit najaar!) Uiteraard zorgde Kane ook voor een verwijzing naar zijn gorilla print en maakte een shirt in alligator versie....rrrrrrraaaggghhh!     

topshop_najaar_06 topshop_najaar_05 topshop_najaar_07

page loaded