Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Perez Hilton start fashionblog

Door Michael op 16.08.2009

perez-hilton-klaagt-manager-peas PerezHilton
lady_gaga_parties_with_perez 83449404

Celebrity friend & blogger Perez Hilton start met eigen fashion blog, Coco Perez. Na zijn zeer succesvolle blog over Lalaland en alle zijdomeinen kan je nu terecht op Coco Perez voor de allernieuwste fashion weetjes. 

Naast het latest new fashion nieuws kan je er vooral foto's, videos en leuke commentaarstukjes lezen. Be ware dat zijn beste vriendjes (lees: Kate Perry, Lady Gaga en alle mogelijke mannelijke schoonheden) voorrang in berichtgeving krijgen. Als je de kledijkeuze van Hollywoods finest celebs on the go wil zien ben je hier ook aan het juiste adres.

Altijd leuk om fellow fashion bloggers een beetje te steunen! You go fashion Perez!!

page loaded