Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sneakerhandleiding by Cafe Costume

Door Angelique op 13.08.2009

Belmodo.tv is helemaal zot van venten in een strak pak en liefst met coole sneakers eronder, ja zelfs van die versleten toestanden...'t kan allemaal! En Belgisch label Café Costume geeft dat net ietsje meer aan dat ultieme kostuum. Booyyyyyyyzzzzzzzzzz, jullie laten gewoon je pak op maat maken en dat hoeft niet zo zot duur te zijn hoor! Ga maar eens langs bij Café Costume, succes bij dzzza ladies verzekerd! Dames, hou hen aub in de gaten...inderdaad voor 'het water in de kelder-probleempje' ;o)

Café Costume bedacht daarom een leuke handleiding hoe de heren best het coolere maatpak kunnen dragen mét sneakers! Aub en alweer graag gedaan.

CafeCostume_400x500_I  
CafeCostume_400x500_II  
CafeCostume_400x500_III

Meer info op www.cafecostume.be

page loaded