Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gucci Ronson

Door Angelique op 08.08.2009

Alweer een mannelijke muzikale topvedette die zijn stappen waagt in dzaaaaaaaa fashion! Deze keer niet Kanye West maar wel de Britse dj/producer Mark Ronson. Hij is door Gucci gevraagd een sneaker te ontwerpen en dit voor een limited edition sneakertour, die start in oktober. Dat is een soort rondtrekkende pop-up store waar Gucci-lovers heel makkelijk zouden shoppen. Blijkbaar zijn New York, Parijs, Berlijn, Londen en Tokyo de ideale steden daarvoor. Inderdaad topsteden ja dat is waar maar euh....én wij dan? Komaan Mark vergeet ons niet, wij willen je wel eens Brussel laten zien hoor! ;o)

markronson_500x380

Btw: is he looking hot hot hot? Of ligt het aan ons?....Wat zeg je? Ah zo, juist ja, het gaat hier eigenlijk om de schoenen, ook schoon zulle!

page loaded