Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tijd voor de nieuwe 3Suisses!

Door Michael op 07.08.2009

robe-crepe-soie-452782 alexis-mabille-et-jean-paul-knott-crea-1705315.jpg 72010
54471 72013 72007

EINDELIJK ... dé ideale zomerlectuur is gearriveerd!!! Ja ja, de allernieuwste versie van onze favo-catalogus ligt opnieuw in de krantenwinkel nl. 3Suisses. Naast een nieuw exemplaar is er ook tijd om te vieren, want het postorderbedrijf viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Hoe kan dat ook beter dan met tal van acties. Via de site kan je heel wat leuke dingen op de kop tikken, daarnaast siert onze Belgische trots en toch wel fashionista Axelle Red de cover. 

Vergeet ook zeker niet de exclusieve lijn getekend door Jean-Paul Knott wat je al eerder kon lezen op onze site. De Knott-collectie bestaat uit kleedjes, jassen, topjes en keicoole pumps. Ideale manier dus om talent du Belgique in huis te halen!

Bestellen kan je via de catalogus en/of via de site! Ohh ohh ohh ... 

page loaded