Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

We love Zara!

Door Lies op 05.08.2009

Rep je NU naar Zara, we'll tell you why! Wij zagen zonet in sneak preview beelden van de AW09/10 collectie, enfin, van de 'mood' die er heerst. Belmodo.tv was dan wel altijd al fan van Zara, maar nu nog meer! Voor dit winterseizoen heeft de goedkope Spaanse keten weer goed getrendwatched, en dat vertaalt zich naar supermodieuze must-have items in de shops! Very high in onze shopping list: de zwarte Balmainlike blazer met opgehoogde schouders, het supermooi gedrapeerde zwarte rokje, en het very rock 'n roll denim jasje. Off to Zara dus, the place to be om de laatste trends te scoren, tegen zachte prijsjes, jiha!!!

Be quick though, want de meest trendy stukken bij Zara zijn vaak snel weg, wij zijn niet de enige fashionista's, damned!

zara_ps_2

zara_ps_1

page loaded