Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

DKNY & Chung

Door Angelique op 03.08.2009

It-girl Alexa Chung is het nieuwe gezicht van DKNY Jeans. De Britse schone, die vroeger menig catwalk onveilig maakte en onlangs nog die van Vivienne Westwood op de London Fashion Week, was al begin dit jaar het gezicht van New Look. Maar Alexa is naast fashionqueen ook kunstenares en presentatrice voor oa MTV. Het is een beetje een rebelse chick eigenlijk en een absolute trendsetter, we like! Ah ja, en het bijhorende bekende vriendje is Alex Turner, zanger van The Arctic Monkeys, we like more!

Zie hier het eerste beeld van de DKNY Jeans campagne met Alexa, binnenkort zie je het  beeld overal.
Belmodo.tv dixit again: 'Maar als eerste bij ons op Belgische bodem, graag gedaan!' :o)

Alexa360x500

En let vooral op de streelstyle foto, een fashion/art fenomeen wat nu ooooh oo o zo HOT is én terecht!

page loaded