Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hotbrand: Lalou-Dandine

Door Patricia op 31.07.2009

Jullie hebben intussen wel door dat Belmodo.tv houdt van all things Belgian, en dat stopt natuurlijk niet bij gevestigde waarden als Dries, Walter of Martin. Ook minder bekende namen halen we graag in huis, en je vindt ze zelden zo charmant als Lalou-Dandine, een klein Belgisch tricotlabel met niets dan originele designs. Het merk wordt buiten ontworpen ook nog helemaal gemaakt in ons eigen landje, dus we kunnen niet anders dan respect hebben voor bezielster Laurence Leus, die haar waren aan de man brengt als kwaliteit met een girly twist.

Belmodo.tv heeft al zin om de herfst in te duiken in Lalou-Dandine's tricotjes, die deze winter de thema's 'un hiver blanc et innocent' en 'Understated sophistication' dragen.  Lalou-Dandine vind je onder andere bij Belmodo.tv-approved shops nù in Leuven en het Gentse Elle et Gand. Voor meer info & pics zeker eens kijken op de schattige website!

lalou3 lalou4

page loaded