Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Topshop nu ook in België

Door Tiany op 29.07.2009

Deze week kregen we van een van onze trouwe belmodo.tv bezoeksters en die-hard fashionista Hanne te horen dat Topshop nu eindelijk ook in België te verkrijgen is! Niet dat we ons aan een fysieke shop mogen verwachten, want daar denkt de Britse keten nog niet meteen aan, maar....nu kunnen onze Topshop intergalactische bestellingen ook geleverd worden in ons klein belgenlandje en daar worden wij he-le-maal happy van! Bovendien eigenlijk nog beter als een echte store, want nu kan je gewoon vanuit je luie stoel lekker verder shoppen en ladies, ook de Kate Moss-collectie is online te koop! En voor wie Topshop nog niet zo goed kent, het is echt dé place-to-be voor betaalbare catwalk clones (check deze Balenciaga boots look-a-likes!)

topshop_01 topshop_02

De winter van Topshop is trouwens ook de moeite en bij deze een behind the scenes van de shoot, enjoy!

page loaded