Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hotbrand: Moncler

Door Patricia op 29.07.2009

Wie nog op zoek is naar een stevig winterjasje met echte dons kan al ongeveer een halve eeuw terecht bij Moncler, dat ooit een "gewoon" skimerk was. Daar ben je als modefreak natuurlijk niet veel mee maar vandaag de dag heeft Moncler een stevige facelift gekregen en dat zie je onder andere aan hun strakke site ( www.moncler.it),  hun originele modeshows en, we zouden het bijna vergeten, hun collecties.

moncler3

Topfotograaf Bruce Weber kiekte de komende herfst/winter-campagne en zorgde voor een aantal opvallende beelden, zoals één waarin zijn eigen Golden Retrievers in custom-made Moncler-jasjes poseren en één waarin mannelijke modellen een grote bal gemaakt uit Moncler-jassen een berg opduwen. Belmodo.tv likes!

Moncler2

Moncler1 Moncler4

Ook de modeshow voor de mannencollectie lente/zomer 2010 (we kijken graag vooruit) was een schot in de roos en bij deze geven we jullie hiervan de beelden al graag mee! Enjoy!

page loaded