Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cortazar toch weg bij Ungaro

Door Lies op 26.07.2009

EstebanCortazar_nota1 main_258

Een dikke maand geleden kon je op Belmodo.tv al lezen dat het Franse modehuis Emanuel Ungaro haar samenwerking met designer Esteban Cortazar zou stopzetten. Het huis was op zoek naar een frisse wind, en wilde daarvoor creatieve celebs engageren. De naam Lindsay Lohan is toen gevallen, tot onze verbazing toch wel, aangezien dat nu niet meteen de meest betrouwbare werkkracht is die je je kan voorstellen, denken wij zo. Wellicht hebben ze dat bij Ungaro nu toch ook ingezien, want daarover wordt met geen woord meer gerept. Wat wel zeker is, is dat Esteban Cortazar, tot voor kort hoofddesigner van het label, nu toch zijn biezen pakt. De 23-jarige Cortazar maakte slechts 3 collecties voor Ungaro. Blijkbaar is de split 'by mutual agreement' en er is nog geen opvolger bekendgemaakt. Spannend dus!

page loaded