Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Little Marc Swimwear 2010

Door Michael op 23.07.2009

little_marc-jacobs_2010_swimline_blueflys_blog_flypaper Marc_Jacobs_1M_fine

Fun, swim, fun ... Marc Jacobs wil dat alle kids goed gekleed het leven door wandelen no matter what the season is. Want Jacobs is van plan om zijn kledingslijn Little Marc Jacobs uit te breiden met een exclusieve swimwear line. De collectie telt ongeveer 50 stuks en gaat van maat 2 tot maat 10. Je mag je o.a. verwachten aan schattige Little Mister Marc zwembroeken tot Little Miss Marc bikinisetjes. Voor elke kinderhand wat wils dus! 

De collectie zal gelanceerd worden in 2010 en is geïnspireerd door zowel de bestaande Little Mis & Little Mister kledingslijn als de bestaande Marc Jacobs ready-to-wear zwemkledinglijn voor volwassenen.

Alweer iets van de hand van Marc Jacobs om naar uit te kijken! Wedden dat Tiany haar niet zal kunnen inhouden!? wink

page loaded