Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stella Bambi!

Door Tiany op 22.07.2009

Dat Stella McCartney een freak is van de natuur en heel erg begaan is met alle mogelijke soorten diertjes, is ondertussen algemeen geweten. De ontwerpster weigert dan ook alle vormen van leergebruik in haar collecties (zelfs haar handtassen en schoenen worden vervaardigd uit andere niet dierlijke materialen) en ze staat ook wel bekend als een fervente vegetariër. Voor de wintercampagne van 2009 zet ze haar voorliefde voor "natuur" nog eens extra in de verf en krijgt niemand minder dan "Bambi" en co een toch wel belangrijke rol in de Stella adverstising. Best origineel en schattig wat ons betreft, dus thumbs up voor de Stella!    

stella_bambi_01

stella_bambi_02

page loaded