Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nieuw in Hasselt: Ti+Hann pop-up

Door Angelique op 20.07.2009

Modemuseum Hasselt pakt uit met een tijdelijke shop van Ti+Hann. Het is al de tweede pop-up store van het Belgische designersduo. De eerste was gevestigd in Antwerpen en nu dus een vervolg in Hasselt.

tiplushann_500x300

Ticuta Racovita-Cordemans en Hanne De Wyngaert ontmoetten elkaar 7 jaar geleden aan de Mode Academie van Antwerpen, sinsdien zijn ze onafscheidelijk. Safe! Want de 2 weten echt wel van aanpakken. Anno fall/winter 2009 stellen ze hun collectie 'Cry Baby' voor. Belmodo.tv is zot van deze creaties!

4webFilipVanRoe_MG_2430-Edit 5webFilipVanRoe_MG_2786-Edit 8webFilipVanRoe_MG_2595-Edit
9webFilipVanRoe_MG_2552-Edit 10webFilipVanRoe_MG_2522-Edit 11webFilipVanRoe_MG_2693-Edit
[foto's: Filip Van Roe]

Ontdek hier trouwens de hele collectie en de fantastische website!

En goed nieuws want vanaf zaterdag 8 augustus tem maandag 31 augustus kan je een aantal jurken uit de Cry Baby collectie van Ti+Hann shoppen in het Modemuseum van Hasselt. En je ontdekt er hun installatie!

We houden jullie op de hoogte!

page loaded