Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Oh lala, Carlalala!

Door Lies op 19.07.2009

Het wereldvermaarde schoenen- en tassenlabel Roger Vivier pakt uit met een nieuwe tas. Geïnspireerd door de al even wereldvermaarde presidentsvrouw Carla Bruni, ontwierpen ze bij het Parijse luxebrand een elegante en vrouwelijke tas waarmee de trotse Bruni uiteraard al snel mee stond te pochen. Hoe zou je zelf zijn?

De 'Carlalala' werd maakt deel uit van Viviers haute couture-collectie van AW2010 en werd ontworpen door Bruno Frisoni, hoofd van het modehuis sinds meneer Viviers overlijden in 1998. De Bruni-bag is redelijk braafjes, maar wel heel stijlvol. Ze werk gemaakt in zwart croco, met de typische zilveren 'boucle', het embleem van Roger Vivier. Volgens Belmodo.tv gegarandeerd een succes, deze tas, tenminste als ze ook echt in productie zou gaan. Momenteel kan je ze immers enkel op bestelling krijgen, en daar hangt een pittig prijskaartje aan vast: zo een 30 000 euro'tjes namelijk...

Als de Carlalala hetzelfde lot beschoren is als de iconische 'Kelly' van Hermès en de 'Lady Dior' -uiteraard naar Grace Kelly en Lady Diana-, dan zal ook deze stijlvolle presidentsvrouw eeuwig blijven prijken in de modeanalen.

carla carlalala

page loaded