Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sophie Dahl krijgt kookprogramma!

Door Tiany op 17.07.2009

Roald Dahl's kleindochter en onze favoriete "plus-size" model Sophie Dahl pakte onlangs uit met een kookboek getiteld "Miss Dahl's Voluptuous Delights" waarin ze het lekker eten op grootmoederswijze promoot en een beetje komaf maakt met al die dieet recepten die alles behalve "happiness" bijbrengen. Haar delicious boek is ook een geestige verzameling van anekdotes over voedsel en haar favoriete recepten en dus in feite een must-have in je bibliotheek!  

sophie_dahl_01  

Als kers op de taart (kwestie dat je nu echt honger krijgt bij het lezen van dit artikeltje!) mag La Dahl nu ook een eigen kookprogramma hosten op BBCTwo. Ze zal er niet alleen haar recepten uit de doeken doen maar ook praten over haar jeugd, haar avonturen als model en hopelijk zal ze zo nu een dan een celeb friend aan tafel vragen ;o)

page loaded