Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Citizen Couture

Door Patricia op 17.07.2009

Belmodo.tv houdt zoals jullie wel doorhebben wel van een goed Streetstyleblogje op zijn tijd en momenteel zijn we helemaal hooked. De blog in kwestie is Citizen Couture, de plaats van origine New York City, New York. Natuurlijk is er in een smeltkroes als NY altijd wel nog plaats voor een nieuwe streetstyleblog en dat dacht ook blogger Jason, die tot voor kort accountant was in een groot onpersoonlijk bedrijf. Een mens kan maar uiteenlopende interesses hebben...

Het leuke aan citizen couture is dat de lay out van de website enorm verschilt van de meeste andere blogs in zijn categorie. Jason kiest namelijk vaak voor liggende foto's, wat niet voor de hand ligt voor portretten maar absoluut slaagt. Bij bijna elke foto vertelt Jason in een aantal zinnen het verhaal achter het kiekje in kwestie. Hij spotte in de paar maanden dat hij bezig is als blogger bovendien al een aantal celebs. Onder andere Milla Jovovich en Chace Crawford mochten eraan geloven. Kort samengevat: Mooie foto's, leuke uitleg, interessante mensen. Veerie naajs, need we say more?

cc4 cc3

page loaded