Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Scarlett Johansson is Mango-magico!

Door Michael op 16.07.2009

Afbeelding-3_large Afbeelding-2_large

Dat de knappe actrice Scarlett Johansson het nieuwe gezicht is van kledingketen Mango voor komende herfst-en wintercollectie wisten we al even. Maar nu zijn de allereerste foto's van de fotoshoot uitgelekt op het internet. Volgens het kledingmerk is Scarlet de ideale Mango-vrouw: speels, cosmopolitisch, betrouwbaar en overduidelijk fashionable. De actrice neemt de fakkel over van Penelope Cruz. 

Afbeelding-4_large media_l_962763

Scarlett werd voorgesteld aan de internationale pers in het Santo Mauro Hotel in Madrid als het nieuwe Mango-gezicht. Ze zag er trouwens ongelooflijk goed uit. Hoe de nieuwe lijn eruit zal zien is nog niet bekend, maar als ze voor dezelfde uitstraling en magie zorgen als Scarlett had bij de persvoorstelling voorspel ik wachtrijen in alle Mango-filialen! Wanneer de nieuwe lijn verwacht mag worden is alsnog onduidelijk, zoals vorige keer beloofd ... to be continued!:-)

Wil je meer weten toen bekend raakte dat la Johansson het gezicht werd voor Mango, klik hier!

page loaded