Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Designers comeback!

Door Tiany op 16.07.2009

designers_04

Geweldig nieuws voor het creatief geweld in ons klein Belgiëlandje, want het Vtm programma "De Designers" gaat zeer binnenkort van start met een tweede seizoen. Dat betekent dat we dit najaar terug kunnen genieten van de ontwerpavonturen van 12 onbekende maar gedreven designers en wie weet word jij Vlaanderens nieuwste modetalent!

Heb je dus de modekriebels in je vingers, ben je nog maar pas afgestudeerd aan een van onze Belgische modeacademies of ben je gewoonweg een natuurtalent met een passie voor mode en ontwerp? Dan MOET je jezelf absoluut inschrijven, want voor je het weet krijg je de kans van je leven om je modedroom te realiseren!    

designers_02

Schrijf je nu in!

Stuur een brief met je motivatie en je persoonlijke gegevens naar:

De Designers – Postbus 222 – 1800 Vilvoorde

Vergeet ook niet enkele foto’s van je ontwerpen toe te voegen aan je brief.

Inschrijven kan ook via de website op www.vtm.be

GOOD LUCK!

 
page loaded