Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Balmain handbags: coming soon!

Door Lies op 15.07.2009

Het Franse modehuis Balmain werpt zich op de 'sjakossenmarkt' en dat vindt Belmodo.tv heerlijk nieuws natuurlijk! Wij zijn fans van het eerste uur en vooral dan van de laatste seizoenen van Balmain's bad ass vestjes, jeans en schoenen met studs. Momenteel wordt een voorlopige tassenlijn voorgesteld in Parijs. Al gespot in de collectie: een zwarte messengerbag met kristallen en studs en een exemplaar met fringes, sounds nice!

We like, maar als die fantastische Balmain heels met studs en stenen al om en bij de 3000 euro kosten, dan houden wij onze hartjes al vast voor de prijs van een Balmain bag!

balmain2

Balmain-collectie SS09

balm1

Balmain-collectie AW10

page loaded