Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Winter H&M and more

Door Tiany op 14.07.2009

Vers van de pers en ons vandaag bereikt via de digitale brievenvus, zijn de very nice beelden van de H&M fall/winter campagne! Laat het bij deze ook ineens een understatement zijn dat de creaties van de Scandinavische modeketen er veelbelovend uitzien en dat we dus niet kunnen wachten op een namiddagje budget shopping. Campagne ladies van dienst zijn de mooie Sasha Pivovarova & Eniko Mihalik en de beelden werden geshoot door "foto deugniet" Terry Richardson.

hm_winter_2009_01   hm_winter_2009_02

Vandaag werd ook bekend gemaakt dat het Spaanse Mango niemand minder dan Scarlett Johansson heeft weten te strikken voor de campagnes van komend seizoen, maar aangezien jij helemaal belmodo.tv verslaafd bent....wist je dit al in mei toen we jullie al enkele backstage pics lieten zien van de shoot! Check it out @ Scarlett Johansson wordt nieuw gezicht Mango

page loaded