Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Axelle Red poseert voor 3 Suisses

Door Angelique op 13.07.2009

Postorderberdrijf 3 Suisses pakt ook dit jaar weer uit met een aantal Belgische modekleppers om zijn homeshoppers te verwennen. Vorig jaar mocht Veronique Branquinho een 3 Suisses collectie ontwerpen. We melden al eerder dat Jean Paul Knott dit jaar met die eer gaat lopen én er is nog nieuws. 3 Suisses bestaat anno 2009 40 jaar en niemand minder dan de 40-jarige Axelle Red prijkt voor deze verjaardag als special guest op de cover. En voor de echte freaks :o) nog even hernemen dat Axelle ook dit seizoen nog het gezicht is van Hampton Bays.

De 3 Suisses wintercatalogus ligt vanaf nu in de winkel en check vooral de site want de snelle beslissers maken ook kans op heel wat verjaardagsprijzen!

page loaded