Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The September Issue

Door Tiany op 10.07.2009

Fashionista's listen up! Want zeer binnenkort kunnen we weer massaal de cinema zalen bezetten en genieten van de langverwachte docu rond de beruchte Vogue redactrice Anna Wintour! De duivel die Prada draagt bestaat wel degelijk en dankzij filmmaker R.J. Cutler krijgen we een kijkje achter de schermen van de Vogue redactie, waar we het reilen & zeilen tot op de naad kunnen volgen en La Wintour haar "bitchy" zichzelf kunnen zien doen. Waarom "The September Issue"? Wel omdat deze editie een jaarlijks kerende modebijbel is waar maanden op voorhand aan gewerkt wordt! 

Noteer 16 september in je agenda, want dan verschijnt "this wanna see baby" in de Belgische cinema zalen en met uitspraken als "these are all horrible" and " NO" kan het niet anders dan very good worden!

page loaded