Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jil Sander collectie voor Uniqlo: het kind heeft een naam!

Door Tiany op 09.07.2009

De veelbelovende samenwerking tussen top designer Jil Sander en de Japanse keten Uniqlo dat befaamd is voor haar fijne basics met een chic tintje aan een betaalbare prijs, heeft een naam gekregen. Binnenkort zal je dus in de Uniqlo stores de creaties van Jil kunnen vinden onder het label + J. Na een modestop van vijf jaar zal de ontwerpster door deze samenwerking weer in de spotlight staan en aangezien haar creaties in het verleden al helemaal ons ding waren, hopen wij uiteraard onze slag aan + J te kunnen slaan! Bij deze doe ik nog een gebedje voor de online verkoop via uniqlo.com van de Jil goodies...we houden je op de hoogte!   

jiluniqlo_01    jiluniqlo_02

page loaded