Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beth Ditto brengt eigen collectie op de markt

Door Michael op 10.07.2009

504x_beth_ditto_1_02 beth-ditto-80s-fashion
Beth-Ditto-lanceert-vandaag-eigen-collectie_article_full ditto1

Fat is UGLY! No way ... dat wat dikker zijn gevolgen heeft voor de gezondheid geloof ik graag. Maar het wil niet zeggen dat je tot de lelijkheid van de fashion industry gedoemd bent. Eindelijk komt er nog eens een alternatief voor de gewone EN iets dikkere medemens op de markt. Beth Ditto, de flamboyant ogende zangeres van The Gossip komt namelijk op de markt met haar allereerste collectie. La Ditto is al ff de nieuwe oogappel van modekoning Karl Lagerfeld maar lanceert vanaf vandaag haar eigen kledinglijn voor het label Evans. Catchy aan de ontwerpen zijn vooral de funny graphics en het overmatige gebruik van patronen. De prijzen zijn zéér democratisch van een kleine 25 euro tot een gezonde 50 euro.

Alles kan je online bekijken en kopen via volgende website: www.bethdittoatevans.co.uk

Belmodo.tv is alvast een liefhebber van Beth Ditto van The Gossip tot haar werk voor Evans.grin

page loaded