Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sales Tips!

Door Lies op 04.07.2009

Hmmm, Belmodo.tv loves the sales! Maar Belmodo.tv loves shoes even more! En omdat wij een vermoeden hebben dat jullie beiden ook liefhebben: speciaal voor jullie enkele goede tips voor tijdens je koopjesjacht op schoenen! Het is nu eenmaal een jammerlijk feit dat het velen onder ons niet gegeven is die Marc Jacobsen, Chloé's en Balmains van op de catwalk volle pot te betalen...damn!

Maar daarvoor zijn er uiteraard de solden, les soldes, the sales, las rebajas: dé ideale gelegenheid om een exclusief paar schoenen aan jouw schoenencollectie toe te voegen. Belmodo.tv heeft voor jou drie absolute topadresjes in Antwerpen, die een natte droom zijn voor elke shoefetisjist! Het is een absolute aanrader hier op het einde van de solden nog eens binnen te springen, want er blijven altijd fantastische stuks over, met gigakortingen.

Coccodrillo, al jaren een gerenommeerde shoeshop in het Antwerpse, heeft steevast de meest indrukwekkende schoenen. Hier vind je oa Pierre Hardy, Chloé, Balmain en Prada, maar ook Belgische toppers als Dries Van Noten en Maison Martin Margiela. Laat je niet foppen: voor de beste stuks moet je boven zijn!

4 11 6

Pierre Hardy, Chloé en Balmain

Heb je bij Coccodrillo niets gevonden, spring dat zeker eens binnen bij de buren: Suela. Daar moet je zijn voor oa Marc by Marc Jacobs, Sonia Rykiel en l'Autre Chose.

9 2 10

Marc by Marc Jacobs, Sonia Rykiel en l' Autre Chose

The new kid in town op schoenengebied is Thiron, nóg een heerlijke schoenwinkel die in februari zijn deuren opende. Hier swingen de prijzen sowieso niet de pan uit zoals bij Coccodrillo, maar hier doe je tijdens de solden ongetwijfeld ook goede deals! Wie shopt bij Thiron, shopt oa Céline, Michel Vivien, Vic Matié en Chie Mihara.

7   michel 8

Céline, Michel Vivien en Chie Mihara

Dus ladies, je weet wat te doen in de maand juli! Enneuh...graag gedaan!

page loaded