Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog(s) to watch: De Scandinavische garde

Door Patricia op 03.07.2009

Scandinavië is op modegebied nog steeds een topper en als er niet meteen een tripje inzit naar, laat ons zeggen Stockholm, waar in dat geval beter inspiratie opdoen dan op het wereldwijde web?

Belmodo.tv spotte voor jullie een aantal leuke Scandinavische blogs. Soms wordt er niet in het engels geschreven, in dat geval: let the images do the talking.(Of google translate natuurlijk!)

fashionsquad

De 22-jarige Zweedse Carolina Engman blogt erop los onder de naam Fashionsquad. Ze post inspirerende foto's van zichzelf, anderen, van reclamebeelden en verhaalt over de fashion-related gebeurtenissen in haar dag. Sinds mei 2009 doet ze dat voor het Zweedse "A perfect guide", maar oudere artikels vind je hier.

Style.dkis het kindje van twee Deense jonge gasten die maar wat graag hun fashiontips met de wereld delen. Dit is op zich al uitzonderlijk want mannelijke fashionbloggers zijn best schaars! Reden te meer dus om deze site eens te checken...

lolita

Lolita is niet zozeer een fashionblog maar aangezien Belmodo.tv ervan overtuigd is dat mode en andere kunsten hand in hand gaan willen we je graag dit adresje meegeven. Lolita post immers foto's die een prachtige sfeer uitstralen, wat op zich al veel inspiratie kan meebrengen!

Buiten deze drie fijne blogs willen we je nog even twee van Belmodo's favoriete schandinavische streetstyleblogs meegeven. Hel Looks, dat de straatlooks van de creatieve bewoners van Helsinki op de gevoelige plaat vastlegt, staat al jaren bij onze bookmarks en ook Copenhagen Streetstyle is een must om te bezoeken. Inspiratie met hopen voor de fashionhungry!

page loaded