Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Festival Fashion part II

Door Tiany op 01.07.2009

festival_fashion_part_II_01

Belmodo.tv houdt van festivals en vooral van festival fashion! Vorige week brachten we jullie alvast op de hoogte van een aantal do's & dont's, en nu dat Werchter voor de deur staat bezorgen we jullie maar al te graag enkele beelden van inspiratievolle "weide fashion" vanop de pelouse van Glastonbury. 

festival_fashion_part_II_02 festival_fashion_part_II_03

Ladies & Gents laat jullie dus vooral gaan en denk aan bloemenprints all over the place! Zoals je al wel weet zijn de weersverwachtingen ontzettend veelbelovend dus kleedjes, gladiator sandalen, ultra korte shorts en funky t-shirts en tops is alles wat je moet inpakken, geweldig dus! Vergeet ook je sunglasses niet en voor de durvers raden we toch een ruim assortiment aan hoedjes aan!

festival_fashion_part_II_04

festival_fashion_part_II_05

page loaded