Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nieuw Belgisch label gespot: Frankly

Door Angelique op 30.06.2009

Onlangs maakten we bij Urban Outfitters, alweer op een fijn feestje, (red. lancering Label Fashion Focus) kennis met Annelies Braeckman. Deze supersympathieke dame bezit een gezonde portie eenvoud. Annelies is een echte no-nonsense lady, die al jaren met passie leeft en werkt voor de mode. Uiteraard dat ons oortjes en oogjes aan het flapperen gingen!

Want Annelies heeft bakken ervaring! Ze studeerde af aan de Antwerpse Modeacademie in 1996 en werkte onder andere voor Dries Van Noten en Maison Martin Margiela. Ondertussen is deze toch wel ervaren maar zeer bescheiden ontwerpster toe aan haar eigen tweede collectie. Met Frankly hecht Annelies heel veel belang aan de pasvorm en de materialenkeuze. Wat zorgt voor een zeer eenvoudige en classy look. Annelies ontwerpt echte comfortoutfits met oog voor detail. Frankly is de collectie voor de zelfbewuste vrouw, die met ambitie maar zonder al te veel tralala houdt van het leven! Uiteraard, we like!

Ontdek hier zelf de fall/winter collectie 09/10 van Frankly. Belmodo.tv heeft een preview voor jou gearrangeerd!

frankly_0080-232 frankly_0303-233a
frankly_0437-224 frankly_0473
frankly_0534-231 frankly_0500-230

Annelies kiest duidelijke voor een aantal jaren '70 invloeden zoals de androgyne look waar vrouwelijke silhouetten toch een tikkeltje mannelijk ogen. Met deze collectie wil de ontwerpster ook een ode brengen aan wijlen Yves Saint-Laurent. Voor een Frankly stuk betaal je gemiddeld €200 en het is wat Belmodo.tv betreft eindeloos combineerbaar en dat is net heel sterk.

Belmodo.tv is fan! En jij?

page loaded